lauantai 7. tammikuuta 2012

1. Aloitus - miksi ihmeessä

Facebook toimi innoittajanani, kun kirjoittelin sinne joitain viestejä aiheesta "Houkat", joka liittyy lähinnä ortodoksiseen kirkkoon ja siellä vallitsevaan varsin vaikeaan, minulle melko varmasti tavoittamattomaan kilvoittelumuotoon, "Kristuksen tähden houkat" eli ns. pyhät hullut. Katso aiheeseen liittyvä artikkeli Ortodoksi.netistä, niin tiedät enemmän:


-> Ortodoksi.net: Kristuksen tähden houkat


Alkunsa aiheen käsittely osaltani sai siitä, että aloin ärsyyntyä tuosta Facebookin teennäisestä "mukasmas-mukavasta maailmasta", jossa itsekin olen toki huseerannut ja yhä huseeraan mukana. Palaan tähän aiheeseen ja siitä kumpuaviin raportteihin vielä useita kertoja, sen verran paljon se vieläkin ärsyttää. Saa nähdä, kuinka kauan minulla riittää vielä tämän jälkeen Facebook-kavereita, kunhan kaikki ärsytys on purettu. Mutta nyt vielä lyhyesti tästä aloittamisesta.


Kävin Fb:n sivuilla mielenkiintoista keskustelua toisen nettihoukan, todella hyvän ystäväni "Juojärven Jurodivin" kanssa aiheen mukaisesti ja jopa hieman sen tyylisesti, ja havaitsin, että tuo vaikea kilvoittelumuoto, jota nimitän nyt tässä kuitenkin internetääliöisyydeksi, on toki mahdollista meille nykyihmisillekin, ja sen ohessa on mahdollista toteuttaa jopa tuon aluperäisen vaikean kilvoittelumuodon joitain jaloimpia tavoitteitakin.


Siispä ei kun toimeksi ja katsotaan, mitä tästä tulee.


HAP
internetääliö
( ινετερνετ σαλός, интернет юродивый)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti